Эмалированные сушилки

12 товаров
692L
580L

Uscător emaliat, pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată. Suportul pentru prosoape se integrează în sistema de aprovizionare cu apă și nu are nevoie de cheltuieli suplimentare de electricitate. Nu lasă pete. Se asortează armonios cu interiorulPachetul include:-dop-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 4,2
920L
805L

Uscătorul Perfetto este prevăzut pentru baie și presupune o instalație metalică din bare aranjate orizontal, care se încălzește, oferind posibilitatea de a usca diferite lucruri. Chiar dacă este numit uscător de prosoape, încălzitorul respectiv poate fi folosit la uscarea hainelor sau pentru încălzirea băii. Așadar, acest uscător este multifuncțional.Pachetul include:-dop-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 6,10
715L
575L

Uscător emaliat, pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată. Uscătorul pentru prosoape se integrează în sistema de aprovizionare cu apă și nu necesită cheltuieli suplimentare de electricitate.

Форма Лесенка
Вес, кг 4,2
1 330L
1 115L

Uscător inox, pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată.Reduce nivelul umedității aerului în cameră. Deci, lucrurile care se găsesc în baie, vor ramâne uscate. Redefinește noțiunea de confort și rafinament în locuința dumneavoastră.Pachetul include:-dop-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 8,10
999L
799L

Uscător 500x1100 oval Perfetto este un uscător pentru prosoape ce se integrază ăn sitema de aprovizionare cu apă și nu necesită chetuieli suplimentare de electricitate. Esteticitatea, încălzirea încăperii, fără cheltuieli suplimentare de electricitate în comparație cu uscătoare pe bază de electricitate.

Форма Лесенка
Вес, кг 6,10
749L
599L

Uscător emaliat, pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată. Reduce nivelul umedității aerului în cameră. Deci, lucrurile care se găsesc în baie, vor ramâne uscate. Uscătorul se integrează în sistema de aprovizionare cu apă și nu necesită cheltuieli suplimentare de electricitate. Pachetul include:-dop-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 4,80
1 249L
999L

Uscător emaliat este un uscător funcțional de perete, fabricat din oțel inoxidabil. Se potrivește ideal pentru uscarea prosoapelor de baie și a rufelor. Datorită materialului din care este fabricat, acesta se deosebește prin transferul de căldură înalt, ceea ce permite de a utiliza dispozitivul pentru încălzirea camerei de baie.Pachetul include:-dop-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 4,70
949L
750L

Uscăor emaliat pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată. Reduce nivelul umedității aerului în cameră. Deci, lucrurile care se găsesc în baie, vor ramâne uscate. Redefinește noțiunea de confort și rafinament în locuința dumneavoastră.Pachetul include:-dop-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 5,3
927L
925L

Uscător emaliat, pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată.Reduce nivelul umedității aerului în cameră. Deci, lucrurile care se găsesc în baie, vor ramâne uscate. Redefinește noțiunea de confort și rafinament în locuința dumneavoastră prin caracteristici ce fac din acest indispensabil un unicat a familiei tale.Pachetul include:-dop-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 4,2
1 359L
1 085L

Uscătorul este prevăzut pentru baie și presupune o instalație metalică din bare aranjate orizontal ,care se încălzește, oferind posibilitatea de a usca diferite lucruri. Chiar dacă este numit uscător de prosoape, încălzitorul respectiv poate fi folosit la uscarea hainelor sau pentru încălzirea băii. Așadar, acest uscător este multifuncțional. Uscător pentru prosoape se integrează în sistema de aprovizionare cu apă și nu necesită cheltuieli suplimentare de electricitate. Se asortează armonios cu interiorul.Pachetul include:-dop-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 8,10
1 899L
1 515L

Uscător emaliat, pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată. Reduce nivelul umedității aerului în cameră. Deci, lucrurile care se găsesc în baie, vor ramâne uscate. Redefinește noțiunea de confort și rafinament în locuința dumneavoastră prin caracteristici ce fac din acest indispensabil un unicat a familiei tale.Pachetul include:-dop-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 6,10
1 499L
1 199L

Uscător emaliat, pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată. Suportul pentru prosoape se integrează în sistema de aprovizionare cu apă și nu are nevoie de cheltuieli suplimentare de electricitate. 

Форма Лесенка
Вес, кг 6,10