Электрические сушилки

4 товара
3 277L
2 818,22L

Calorifer inox, pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată. Este destul de încăpător și ușor în utilizare.Pachetul include:-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 4,64
3 077L
2 646,22L

Uscător electric pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme.Este un dispozitiv compact pentru baie, care este destinat să îndeplinească câteva funcții concomitent, utilizat pentru uscarea prosoapelor, hainelor și încălzirii băii.Este produs din oțel inoxidabil de înaltă calitate.Pachetul include:-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 5
2 070L
1 656L

Calorifer electric pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată. Reduce nivelul umedității aerului în cameră. Deci, lucrurile care se găsesc în baie, vor ramâne uscate. Redefinește noțiunea de confort și rafinament în locuința dumneavoastră.Pachetul include:-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Змеевик
3 368L
2 896,48L

Uscător electric inox, pentru instalații interioare de încălzire.Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fară urme.Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată poate fi utilizat și în cazul încăperilor cu dimensiuni generoase.Pachetul include:-aerisitor-sistem de prindere.

Форма Лесенка
Вес, кг 5,3