Алюминиевые радиаторы

5 товаров
1 832L
1 745L

Este un radiator obținut prin turnarea sub presiune a unui aliaj special de aluminiu, funcționează pe bază de apă fierbinte și aburi de presiune joasă. Suprafața radiatorului este acoperită cu un strat de vopsea și puverizare electrocasnică. Datorită materialului de fabricare, pe pereții interiori se formează strat de protecție de hidrogen insolubil, care creșt semnificativ calitatea radiatorului.

175L

Radiator bimetalic 350x80x80 este un radiator de încălzire ce combină avantajele a două materiale: oțel, din care se fabrică miezul (rezistența și neutralitatea într-un sistem închis) și aluminiul folosit pentru suprafața exterioară a radiatorului (rezistență la influențe externe, luminozitate și optimizarea transferului de căldură). Designul rafinat elegant îl face să se incadreze ușor în orice interior. 

Вес, кг 12
190L
150L

Radiator aluminiu 570x80x80mm este un radiator obținut prin turnarea sub presiune a unui aliaj special de aluminiu, funcționează pe bază de apă fierbinte și aburi de presiune joasă. Suprafața radiatorului este acoperită cu un strat de vopsea și puverizare electrocasnică. Datorită materialului de fabricare, pe pereții interiori se formează strat de protecție de hidrogen insolubil, care creșt semnificativ calitatea radiatorului.

Вес, кг 1,5
147L
120L

Radiator aluminiu 582x80x80mm este un radiator obținut prin turnarea sub presiune a unui aliaj special de aluminiu, funcționează pe bază de apă fierbinte și aburi de presiune joasă. Suprafața radiatorului este acoperită cu un strat de vopsea și puverizare electrocasnică. Datorită materialului de fabricare, pe pereții interiori se formează strat de protecție de hidrogen insolubil, care creșt semnificativ calitatea radiatorului.

Вес, кг 1,5
175L

Radiator aluminiu 382x85x80mm este un radiator obținut prin turnarea sub presiune a unui aliaj special de aluminiu, funcționează pe ază de apă fierbinte și aburi de presiune joasă. Suprafața radiatorului este acoperită cu un strat de vopsea și puverizare electrocasnică. Datorită materialului de fabricare, pe pereții interiori se formează strat de protecție de hidrogen insolubil, care creșt semnificativ calitatea radiatorului.

Вес, кг 1,5