Посудомоечные машины

9 товаров
8 018L
7 296,38L

Mașină de spălat vase Hotpoint LTB 6B019 C EU / F082895 este sofisticată din punct de vedere tehnologic, cu un motor de nouă generație care sporește eficiența spalării, cu senzori capabili să detecteze murdăria și jeturi de apă studiate pentru a pătrunde în orice punct, toate acestea pentru a asigura o utilizare extrem de usoară.Consumul de apă și de energie a fost optimizat ulterior prin sisteme inovatoare care permit un consum mai mic de energie electrică, utilizînd inclusiv surse regenerabile, precum și utilizarea a numai 12 litri de apă în timpul unui ciclu de spălare. 

7 016L
6 595,04L

Mașina de spălat vesela Hotpoint-Ariston LSTB 6B019 EU /F086887 atinge perfecțiunea în spălarea vaselor, oferind o gamă largă de programe speciale și optiuni care permit îndepărtarea murdăriei celei mai rezistente și protejarea celor mai delicate și fragile materiale. Dotată cu înaltă flexibilitate și confort la încărcare, în mașina de spălat vase pot fi încărcate până la 13 seturi și permit spălarea vaselor voluminoase datorită posibilității de pliere a gratarelor de separare din coșul inferior, posibilității de ridicare a coșului superior și posibilității de împărțire a suportului pentru tacâmuri. 

8 622L
8 104,68L

Mașina de spălat vesela Hotpoint-Ariston LSTF 9M116 CL EU /F086821 dotată cu înaltă flexibilitate și confort la încărcare, în mașina de spălat vase pot fi încărcate pana la 10 seturi și permite spălarea vaselor voluminoase. Hotpoint a acordat întotdeauna o atenție specială pentru economisirea resurselor și protejarea mediului. Folosirea tehnologiei avansate impune o monitorizare continuă a impactului acesteia asupra mediului înconjurător pe toată durata ciclului productiv, limitând consumurile de electricitate, gaze naturale, apă, emisii de CO2 și a deșeurilor din faza de producție. Spiritul ecologic și cercetările continue pentru calitate și inovație au ca rezultat electrocasnice de ultima generație, marcate cu simbolul ECOTECH, ca o garanție a unor standarde înalte de eficiență, consumuri reduse și performanțe excelente. Economie pentru utilizatori, avantaj pentru mediu. 

8 442L
8 104,32L

Mașina de spălat vesela Indesit DFG 15B1 A EU este un model fiabil și comod, care poate facilita un astfel de lucru, precum spălarea veselei. Dispozitivul va permite de a spăla calitativ chiar și tacâmurile foarte murdare, cu efort și timp minim. Cu ajutorul mașini de spălat vase veți fi scutit de efortul depus atunci cand spălați vasele manual, veți câștiga timp prețios pe care îl puteți petrece așa cum vă doriți.

9 429L
8 863,26L

Mașina de spălat vase Hotpoint-Ariston LFFB 7B019 EU (F086862) este un model fiabil și comod, care poate facilita un astfel de lucru, precum spălarea veselei. Dispozitivul va permite de a spăla calitativ chiar și tacâmurile foarte murdare, cu efort și timp minim. Panoul de control electronic clar nu va provoca dificultăți și va oferi posibilitatea de a învăța rapid principiile funcționării.Datorită sistemului Flexiload utilizat în mașinile de spălat vase Hotpoint, puteți aranja vasele așa cum doriți. Elementele detașabile ale coșurilor sunt proiectate pentru a maximiza spațiul interior al mașinii și pentru a vă ajuta să poziționați corect vasele pentru obținerea celor mai bune rezultate

8 946L
8 409,24L

Mașina de spălat vesela HFC 3B19 /F105305 dispune de un motor invertor inovator, care poate funcționa la viteze diferite, vă permite să reglați presiunea apei și în consecință, forța de spălare, menținând în același timp un control electronic constant. Datorită sistemului Flexiload utilizat în mașinile de spălat vase Hotpoint, puteți aranja vasele așa cum doriți. Elementele detașabile ale coșurilor sunt proiectate pentru a maximiza spațiul interior al mașinii și pentru a vă ajuta să poziționați corect vasele.

9 084L
8 538,96L

Mașina de spălat vase INDESIT DFG 15B10 EU / F084524 este concepută special pentru a elimina bacteriile și pentru a menține igiena tuturor membrilor familiei, în special a celor mai mici. Vă permite să curățați și să uscați orice fel de fel de mâncare ușor și eficient. Datorită proprietăților igienice ale mașinilor de spălat vase Indesit ciclul de inovare este conceput nu numai pentru curățarea și uscarea perfectă, ci și pentru igiena specială, datorită clătirii în apă foarte fierbinte la 72 °C. Opțiunea Half Load este ideală atunci când mașina de spălat vase este parțial umplută pentru a economisi apă, energie și detergent.

9 948L
9 351,12L

Mașina de spălat vase HOTPOINT-ARISTON LFF 8M019 X EU /F082863 dispune de un motor de o nouă generație extrem de performantă în scopul optimizării eficienții spălarii pe durata ciclului. Puternic și eficient la nevoie, alternează presiunea apei în funcție de tipul murdăriei de pe vase. Noul sistem Dual-Space vă permite să exploatați întreaga înălțime a coșului inferior pentru farfurii foarte voluminoase și ceramice: coșul superior se ridică printr-un singur gest, simplu și ergonomic.