Стиральные машины

12 товаров
6 956L
6 329,96L

Mașina de spălat INDESIT SIXL 129 EU (9143) oferă rezultate excelente de spălare și este  eficientă din punct de vedere al resurselor, consumând puțină apă.  Programul de îmbrăcăminte pentru copii este proiectat special pentru spălarea eficientă a hainelor pentru copii. Programul se descurcă cu pete uscate, eliminând alergenii din lucrurile copiilor. Un senzor special ajustează automat debitul de apă în funcție de sarcina lenjeriei. Începeți economisirea la consumul de apă, electricitate și timp.

Вес, кг 50
2 191L
1 993,81L

Alfa ML (84501900) este o mașină de spălat semi-automată cu încărcare verticală și dimensiuni compacte, ce poate fi instalată în încăperi mici. Masina are prevazute două programe de bază și de asemenea este dotată cu centrifugă, astfel, centrifugarea hainelor va fi mult mai ușoră.

Режим загрузки Вертикальный
8 770,91L
7 981,53L

Mașina de spălat Indesit IWSD 71051 UA prezintă un echipament necesar în fiecare familie. Aceasta vă oferă un confort maxim atunci când se spală hainele. Trebuie doar să încărcați lucrurile murdare în mașina de spălat și să adăugați cantitatea necesară de detergent sau lichid de rufe și ea va face restul. Îndepărtați spălarea de rutină și încredințați această problemă unei tehnici create special pentru acest lucru.

10 157L
9 547,58L

Mașina de spălat Hotpoint Ariston BWMD 742 EU prezintă un echipament necesar în fiecare familie. Aceasta vă oferă un confort maxim atunci când se spală hainele. Trebuie doar să încărcați lucrurile murdare în mașina de spălat și să adăugați cantitatea necesară de detergent sau lichid de rufe și ea va face restul. Îndepărtați spălarea de rutină și încredințați această problemă unei tehnici create special pentru acest lucru.

Вес, кг 73
14 194,29L
13 342,63L

Masina de spalat Hotpoint Ariston AQ105D 49D EU/B (9147) este doar foarte practică datorită designului ergonomic, fiecare detaliu fiind studiat pentru a face mai uşoară şi mai sigură programarea şi utilizarea acestora. Cu o tehnologie de avangardă inclusiv în ceea ce priveşte consumul, noile maşini de spălat şi maşini de spălat Hotpoint Ariston asigură un consum redus de energie datorită realelor inovaţii funcţionale capabile să reducă consumul. Simbolul Ecotech identifică aparatele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficiență energetică. Mașinile de spalat Ecotech sunt o garanție a standardelor ridicate de eficiență, niveluri mai scăzute de consum și performanța excelentă.

Режим загрузки Передний
Вес, кг 54
5 999L
5 579,07L

Mașina de spălat INDESIT IWSC 51052A US F095719 oferă o serie de programe speciale pentru spălarea eficientă a diverselor tipuri de țesături, ceea ce se va potrivi perfect nevoilor dumneavoastră. Dacă este necesar, puteți întârzia începutul unui ciclu de spălare cu până la 24 de ore. Încărcați rufele în mașină, adaugați detergent și selectați programul necesar, iar mașina va porni ciclul de spălarea la ora stabilită de dvs.

Вес, кг 61
8 545L
8 203,2L

Mașina de spălat Hotpoint Ariston WMSG 602B UA prezintă un echipament necesar în fiecare familie. Aceasta vă oferă un confort maxim atunci când se spală hainele. Trebuie doar să încărcați lucrurile murdare în mașina de spălat și să adăugați cantitatea necesară de detergent sau lichid de rufe și ea va face restul. Îndepărtați spălarea de rutină și încredințați această problemă unei tehnici create special pentru acest lucru.

Вес, кг 54
10 111L
9 706,56L

Mașina de spălat Hotpoint Ariston AQS62L 09 EU (8790) vă oferă soluţii inteligente care fac diferenţa în felul în care aveţi grijă de casa dumneavostră. Spălarea ultra delicată a celor mai delicate ţesături fără a deteriora fibrele sau aplicaţiile este acum posibilă, datorită ciclului pentru rufe ultra delicate. Articolele cu paiete sunt tratate cu un program specific care protejează fibrele, curăţând cu delicateţe şi îndepărtând eficient murdăria. Ciclul pentru rufe ultradelicate este perfect pentru spălarea chiar şi a articolelor din plus, fără a modifica caracteristicile acestora şi lăsându-le moi şi curate. Ciclul antialergic acționează în profunzime,  reducând şi eliminând majoritatea alergenilor, fără a deteriora fibrele.

Вес, кг 54
4 873,82L
3 850,32L

Mașina de spălat sigură și funcțională Indesit E2SB 2160B B UA cu încărcare frontală atrage economia, confortul în funcționare și disponibilitatea unei game largi de programe pentru spălarea produselor din diferite tipuri de țesături. În acest model practic și accesibil, nu este nimic inutil, se combină toate caracteristicile principale solicitate de utilizator: cea mai înaltă clasă de spălare A++ . Dimensiunile mici permit instalarea echipamentului într-o încăpere mică.

9 585,53L
8 722,83L

Mașina de spălat HOTPOINT ARISTON are o eficiență energetică sporită, deoarece se încadrează în clasa energetică A +++. Dispune de uși mari, cu unghi de deschidere larg. Tehnologia unică pentru a îmbuătați eficiența sistemului de spălare se distinge prin Eco-Logic, 16 programe automate și optiuni de spalare, program special pentru spălarea rapidă.

11 989,72L
11 270,34L

 Mașina de spălat rufe Hotpoint-Ariston este ergonomică, ușor de folosit, silenţioasă, și vă garantează dumneavoastră și familiei un confort desăvârșit. Ele vă oferă soluţii inteligente care fac diferenţa în felul în care aveţi grijă de casa dumneavostră. Mașinile de spălat Ariston Hotpoint întruchipează unui stil frumos și sofisticat, conceput pentru a exprima personalitatea unică a casei dumneavostră. Programul anti-alergie spală în profunzime fără a stresa țesăturile și îndepărtează majoritatea alergenilor care provoacă iritarea pielii. Motorul inventor al masinii este proiectat pentru a asigura o performanță de durată și pentru a îmbunătăți rezultatele finale.

Вес, кг 63
9 215L
8 662,1L

Mașina de spălat Hotpoint-Ariston RSSG 603 B EU are fiabilitate sporită, precum și un consum redus de energie și zgomot. Deține  numeroase programe care simplifică gestionarea, există moduri speciale pentru: hainele copiilor și cămăși, scurte cu puf, pentru spălarea țesăturilor delicate, precum și un mini-program care permite de a împrospăta hainele. Cu ajutorul ciclului special dedicat rufelor albe, albul ramane strălucitor și nu se îngălbenește nici după numeroase spălări. Eficiența mișcărilor mecanice ale tamburului, împreună cu menținerea constantă a temperaturii la 60°C pe toata durata spălarii și utilizarea unei cantități mai mari de apă în etapa finală a ciclului asigură eliminarea totală a murdăriei si a reziduurilor și un alb luminos timp îndelungat. Rezultate de înaltă clasă.

Вес, кг 62,6