Вытяжки

15 товаров
4 252L
3 996,88L

Hota Hotpoint-Ariston HHPC 6.5F AM W ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 625 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HRPHHPC 6.5F AM W are iluminare încorporată.

6 866,84L
6 454,83L

Hota Hotpoint-Ariston HLC 6.8 AT X/HA ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 770 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HLC 6.8 AT X/HA are iluminare încorporată.

4 910,16L
4 615,55L

Hota Hotpoint-Ariston HRP 6.5 CM OW/HA ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 450 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HRP 6.5 CM OW/HA are iluminare încorporată.

4 801L
4 512,94L

Hota Hotpoint-Ariston HHPN 6.4F AM OW ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 420 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HHPN 6.4F AM OW are iluminare încorporată.

6 756,09L
6 350,72L

Hota Hotpoint-Ariston HLB 6.7 AT X/HA ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 640 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HLB 6.7 AT X/HA are iluminare încorporată.

2 241L
2 039,31L

Hota Hotpoint-Ariston SL 16 P IX/HA ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 385 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston SL 16 P IX/HA are iluminare încorporată.

1 735,17L
1 631,06L

Hota Indesit H 161.2 IX ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 250 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Indesit H 161.2 IX are iluminare încorporată.

4 735L
4 545,6L

Hota Hotpoint-Ariston HRP 6.5S CM AN/HA ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 750 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HRP 6.5S CM AN/HA are iluminare încorporată.

4 715L
4 526,4L

Hota Hotpoint-Ariston HRP 6.5 CM AN/HA ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 750 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HRP 6.5 CM AN/HA are iluminare încorporată.

733,55L
664,52L

Hota Perfetto Standart 601B ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 250 m³ / h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Perfetto Standart 601B are iluminare încorporată.

3 835L
3 681,6L

Hota Hotpoint-Ariston HNP 6.6 AM E/AH ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 550 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-AristonHNP 6.6 AM E/AH are iluminare încorporată.

6 890L
6 476,6L

Hota Hotpoint-Ariston HHVP 6.6F LM K ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 640 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HHVP 6.6F LM K are iluminare încorporată.

5 100L
4 896L

Hota Hotpoint-Ariston HGF 6.8 AD X/HA ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 740 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HGF 6.8 AD X/HA are iluminare încorporată.