Встраиваемые духовые шкафы

20 товаров
5 623L
5 004,47L

Cuptorul Electrc Hotpoint-Ariston FH 517 0 (BK)/HA este echipat cu ventilatoare interioare care distribuie aerul fierbinte în jurul alimentelor pe măsură ce acestea se coc. Utilizarea acestei tehnologii are ca beneficii timpul mai scurt de preparare și temperaturile mai scăzute față de cuptoarele fără convecție. Pentru a evita supraîncălzirea excesivă, cuptorul este echipat cu un termostat de siguranță care întrerupe alimentarea cu energie electrică atunci cand este necesar. Operațiunea este repornită în mod automat atunci când temperatura cuptorului scade la valori normale. 

Вес, кг 30
7 841L
6 978,49L

Cuptor Hotpoint-Ariston FT851.10(OW)/HA este ușor de folosit și conține o serie de caracteristici ce iți vor ușura munca. Grilul este soluția ideală pentru pregatirea cărnii. În plus, iți poți prepara friptura așa cum iți dorești folosind unul dintre cele 2 niveluri de putere ale funcției Grill. Cuptorul este dotat cu un ventilator și un sistem de evacuare care ajută la distribuirea uniformă a aerului fierbinte. Astfel veți obține un timp de gătire mai mic, o rumenire aproape perfectă, economisind totodată și energie.

Вес, кг 29
5 224L
4 910,56L

Cuptor Indesit FIMB 53 K.A IX are un avanataj prin faptul gătirii electrice care te ajută să economisești timp și energie. Deține funcții pentru pâine și pizza. Programul "Păstrare la cald" este excelent pentru încălzirea pâinii parfumate și a brioșelor, sau pentru menținerea la temperatura potrivită a fripturii, în timp ce petreceți cu oaspeții (sau încercați să aduceți copii la masă).

Вес, кг 31,3
9 800L
8 722L

Cuptor electric Hotpoint-Ariston FI5 851 C IX HA posedă funcția de convecție care are ca scop distribuția uniformă a aerului fierbinte în jurul alimentelor pentru a le ajuta sa se coacă în mod uniform și într-un timp mai scurt. Pentru a proteja produsele dela deshidratare a fost introdusă ventilația delicată, astfel preparatele din carne, prăjituri umplute și legume coapte vor fi suculente și aromate. Controlarea electronică reduce fluctuațiile de temperatură în timpul gătirii, asigurând căldură constantă și un rezultat stabil.

Вес, кг 25
7 166L
6 377,74L

Cuptorul Hotpoint-Ariston FA2 841 JH WH HA garantează performațe uimitoare printr-un sistem modern de ventilație care asigură distribuția optimă a căldurii în interiorul cuptorului fără formarea de zone neîncălzite. Circulația uniformă a aerului în toate direcțiile și controlul electronic vă permite un gătit de înaltă calitate. Controlarea electronică reduce fluctuațiile de temperatură în timpul gătirii, asigurând căldură constantă și un rezultat stabil.

Вес, кг 25
14 315,94L
13 456,98L

Cuptorul electric ARISTON FK 892EJ P O X/HA este echipat cu modul de convecție, care asigură circulația aerului cald în interiorul camerei, și permite coacere uniformă a produselor, ventilatorul însoțit de un sistem de circulare a aerului ce permite distribuirea și ventilarea omogenă a căldurii în jurul mâncării. Odată cu activarea acestei funcții nu vor mai exista în cuptor zone cu diferențe de temperatură. Temperatura constantă în timpul gătitului este extrem de importantă pentru a obține rezultatul dorit. 

Вес, кг 31,3
6 759,25L
6 353,7L

Cuptor electric Hotpoint-Ariston FH 51 WH/HA S este un cuptor spațios dar și același timp prezentabil la exterior. Culoarea albă se încadrează perfect în orice desing al casei dumneavoastre. Pe panoul de control se află cele trei comenzi rotative. Ele sunt destinate pentru a controla funcționarea cuptorului. Un controler controlează timpul de funcționare celălalt este setat la temperatura la care este pregătit, a treia este alegerea modului de funcționare a cuptorului. Există o indicație luminoasă în interiorul cuptorului. Ventilația tangențială a aerului rece este forțat prin cavitatea cuptorului, reducând astfel riscul de supraîncălzire a pereților exteriori.

Вес, кг 27
10 797L
9 609,33L

Cuptor electric Hotpoint-Ariston FI7 861 SH WH HA  dispune de autocurățare hidrolitică care este una dintre cele mai simple metode de îngrijire a interiorului cuptorului electric. Pentru a curăți interiorul cuptorului trebuie să introduceți un vas cu apă (poate fi tava cuptorului sau poate fi un vas termorezistent. Apoi, se pornește programul special, destinat acestui proces. Cuptorul va atinge în interior temperatura optimă pentru ca apa să se evaporeze și să se creeze în interior o atmosferă umedă, care va înmuia murdăria depusă și va permite îndepărtarea rapidă și fără efort a acesteia.

Вес, кг 36
8 999,68L
8 459,7L

Cuptor incorporabil Hotpoint-Ariston FT 820.1 A fost proiectat să se încadreze într-o bucătarie cu aspect retro. Hotpoint-Ariston atrage foarte mult atenția prin design-ul retro de email într-o nuanță avena, astfel încât să se potrivească oricarei încăperi, indiferent de culoarea pereților. Acest model iese de asemenea în evidență și prin tehnologia avansată pe care se bazează.Are un sistem de ventilaţie, care distribuie căldura uniform, producând o coacere rapidă şi uniforma, iar alimentele nu se ard şi nu se prind de vas, deoarece căldura vine din toate direcţiile, fiind dispersată de ventilator. Ușa cuptorului cu este alcatuită din trei straturi de sticlă ce asigură o bună izolare termică .

Вес, кг 33,2
6 415L
6 030,1L

Cuptor Indesit FIM 738 K.A IX (EE) oferă o gamă largă de opțiuni de gătit, cum ar fi setările de căldură pre-programate pentru rețetele dvs. Cel mai bun design de iluminare asigură o vizibilitate îmbunătățită a cavității cuptorului, astfel încât să puteți vedea în permanență ce se prepară. Caracteristica Click & Clean vă permite să îndepărtați rapid și ușor panoul de sticlă al ușii cuptorului pentru o curățare simplificată.

10 219L
9 094,91L

Cuptor electric Hotpoint-Ariston FH 1039 P 0 IX 3 este dotat cu funcția de convencție această funcție presupune mișcarea forțată a aerului în interiorul cuptorului. Fluxul maselor de aer, creat de ventilator, permite amestecarea aerului rece și cald, iar în acest fel se produce distribuirea uniformă a căldurii pe tot interiorul cuptorului. Indiferent de distanța de la elementul încălzitor, temperatura va fi aceeasi în orice punct al cuptorului. Bucatele se coc uniform din toate părțile, respectiv, se coc uniform toate ingredientele. Nu este necesar să schimbați tăvile cu locul, aluatul se coace uniform pe toate părțile și în profunzime. 

Вес, кг 28
8 333L
7 583,03L

Cuptor Hotpoint-Ariston FHR 640 (OW)/HA S cuptorul este dotat cu un ventilator și un sistem de evacuare care ajută la distribuirea uniformă a aerului fierbinte. Astfel veți obține un timp de gătire mai mic, o rumenire aproape perfectă, economisind totodată și energie. Iluminarea vă dă posibilitatea să verificați starea preparatului în orice moment doriți fară a deschide cuptorul. Acesta are o capacitate de 62 l, suficient de mare pentru a prepara mâncăruri delicioase pentru tine și cei apropiați, rapid și cu un minim de efort.

Вес, кг 36
10 797L
9 609,33L

Cuptorul electric Hotpoint-Ariston FI7 861 SH BL HA dispune de un control electronic ce reduce fluctuațiile de temperatură în timpul gătirii, asigurând căldură constantă și un rezultat stabil. Un sistem modern de ventilație asigură distribuția optimă a căldurii în interiorul cuptorului fără formarea de zone neîncălzite. Circulația uniformă a aerului în toate direcțiile și controlul electronic garantează un gătit de înaltă calitate.

Вес, кг 36
12 485L
11 985,6L

Cuptorul electric Ariston OK1037END.20 X/HA S posedă funcția de convencție care constă în distribuirea eficientă a aerului, fierbinte care se mișcă în jurul alimentelor și le ajută să se coacă uniform. De asemenea, un alt mare avantaj al utilizării unui cuptor electric cu convecție este că tipul de coacere va fi redus, acest lucru face ca folosirea acestor cuptoare să fie mult mai economică decât a celor normale. Când coaceți prăjiturele, funcția cu convecție vă permite să coaceți simultan pe mai multe nivele, astfel încât puteți să introduceți în cuptor 2-3 tăvi cu prăjiturele.

Вес, кг 36
3 985L
3 546,65L

Cuptorul Indesit IFW 6530 utilizează tehnologii moderne care vă permite să încercați cele mai îndrăznețe rețete culinare din cele mai eficinte fiind convecția care presupune mișcarea forțată a aerului în interiorul cuptorului. Fluxul maselor de aer, creat de ventilator permite amestecarea aerului rece și cald, iar în acest fel se produce distribuirea uniformă a căldurii pe tot interiorul cuptorului. Indiferent de distanța de la elementul încălzitor, temperatura va fi practic aceeași în orice punct al cuptorului. Utilizarea convecției permite utilizarea unei cantități mai mici de ulei. Prepararea mai multor copturi din contul utilizării mai multor tăvi fără a se reduce calitățile gustative. Schimbînd temperatura de înfierbîntare, convecția vă permite să încălziți bucatele sau să dezghetați produsele. în afară de aceasta, cuptorul electric cu convecție poate fi utilizat pentru pregatirea fructelor uscate, de asemenea, puteți usca în el ierburi medicinale, coji de lamîi sau portocale. 

Вес, кг 40
4 725L
4 441,5L

Cuptor Indesit FIM 51 K.A (BK) (EE) este soluția inteligentă care vă va ajuta să reduceți zilnic timpul petrecut în bucătărie și să vă faceți viața fericită. Datorită funcției de convencție, procesul de preparare ocupă mai puțin timp.în procesul de gătire și formare a crustei de carne și peste se pierde mai putină apă, iar produsele rămân suculente.Se recomandă combinarea elementului încălzitor de sus și convecției atunci cînd se necesită prepararea uniformă și formarea crustei.

Вес, кг 40
7 865L
7 393,1L

Cuptorul HOTPOINT-ARISTON FH G IX/HA are un aspect plăcut, fiind realizat din inox cu geam frontal dublu. Funcțiile sunt cele clasice, beneficiind de timer și grill tradițional. Aprinderea electrică este integrată în butoanele de gaz (permite aprinderea cu o singură mână) și are sistem de siguranță pentru stingerea flăcării. Cuptorul dispune de siguranță împotriva scurgerilor accidentale de gaz.

Вес, кг 31,3
8 732L
8 382,72L

Cuptor electric Ariston FT 851.1 OW/HA dispune de programe variate care vă va facilita muca în bucătărie. Programul Pizza face modificări necesare de temperatură pentru a garanta aceleași rezultate ca ale unui cuptor tradițional cu lemne: pizze perfect coapte în interior și la exterior în doar 30 de minute. Un alt tip de program este gătirea simultană a mai multor feluri de mâncare. Acest tip de a găti poate fi de mare ajutor atunci când este nevoie să gătim mai multe alimente în acelaşi timp. În acest fel putem folosi ambele rafturi, gătind de exemplu, fripturi în partea de sus şi cartofi în partea de jos . În principiu, ar fi bine să acordaţi o mai mare importanţă acestei metode de gătit, pentru alimentele care au nevoie de crustă deasupra: peşte, carne albă, carne roşie, paste la cuptor, dulciuri fragede la interior.

Вес, кг 40
6 879L
6 259,89L

Cuptorul cu microunde incorporabil MWK 221.1 X/HA este foarte comod în utilizare, datorită prezenței a șapte programe automate de gătit. Panoul de control poate fi blocat pentru a preveni pornirea accidentală a dispozitivului. În plus, această funcție îl face complet sigur pentru copii.

Вес, кг 19,7
12 872L
11 713,52L

Cuptorul Hotpoint-Ariston FI7 861 SH CF HA posedă funcția de control electronic ce reduce fluctuațiile de temperatură în timpul gătirii, asigurând căldură constantă și un rezultat stabil. Ușa cu o funcție de închidere moale este deosebit de convenabilă pentru utilizare. Când se prepară carnea pe grătar se recomandă utilizați tava de colectare a sucului: Instalați tavă de coacere la orice nivel sub grătar, turnând în ea 200 ml de apă potabilă. Modul "Dlulciuri" selectează automat temperatura și timpul ideal pentru coacerea biscuiților și prăjiturilor. Activați modul când cuptorul este rece.

Вес, кг 25