Газовые колонки

9 товаров
5 942L
5 400L

Coloana gaz Aqua Confort Turbo GT-19-03,3B/p-G30 este coloană de tip curgător, pentru încălzirea apei. În cazul încălzitoarelor de gaz, apa se încălzește datorită energiei de ardere a gazului. Coloana de gaz în apartament este indispensabilă, în cazul în care nu există alimentare centralizată apă fierbinte. Coloanele folosesc gazul natural pentru încălzirea apei, care la rândul său, este cel mai rentabil combustibil.

Мощность, КВт 19,2
Установка Вертикальное
Вес, кг 10,5
8 999L
8 600L

Coloana  de Gaz NEXT EVO SFT 11 TSF LPG EU/3632160 este un dispozitiv modern destinat furnizării de apă caldă la bucătării și băi. Face parte  din seria  dispozitivelor cu o cameră de ardere închisă, asigură o încălzire sigură și economică a apei. Dimensiunile lor mici și aspectul impecabil se armonizează perfect cu orice interior. Schimbătorul de căldură din cupru, fabricat cu ajutorul tehnologiei moderne, oferă o eficiență ridicată și o funcționare neîntreruptă pe termen lung.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, КВт 19,58
Установка Вертикальное
Вес, кг 12
7 995L
6 800L

Coloana de Gaz Fast R ONM 14 TN LPG EU /3632316 este un  încălzitor de apă de înaltă calitate cu gaz  lichefiat. Reglarea tempraturii se efectuează prin două butoane - MAX și MIN, iar temperatura se afișează pe ecranul LCD. Schimbătorul de căldură din cupru este fabricat în conformitate cu noile tehnologii. Schimbătorul oferă o eficiență ridicată, o funcționare pe termen lung și fără probleme. Sistemul de încălzire este echipat, de asemenea, cu un sistem de auto-diagnosticare - pe afișajul LCD sunt afișate codurile de eroare.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, КВт 20
Установка Вертикальное
Вес, кг 11
10 500L
9 700L

Coloana de gaz NEXT EVO SFT 16 TSF NG EU reprezintă o centrală cu o cameră de ardere închisă, ceea ce înseamnă nivelul maxim de siguranță! Diferența principală dintre difuzoarele noi - noul design, îmbunătățirea funcționalității și creșterea eficienței. Designul coloanei este realizat de Umberto Palermo. Elegant, concis și atenție la fiecare detaliu. Dar ca întotdeauna - în cele mai bune tradițiRecomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, КВт 28
Установка Вертикальное
Вес, кг 14
2 420L
2 105,4L

Coloana de gaz G28 T/N se caracterizează printr-un design exclusiv, care poate satisface cerințele celui mai exigent client. Pe lângă aspectul modern, coloanele au toate funcțiile de protecție pentru utilizarea sigură și aprinderea automată a flacării de pe arzător atunci când robinetul de apă caldă este deschis. În funcție de temperatura setată de utilizator și de temperatura apei la intrare, microprocesorul ajustează independent parametrii încălzitorului pentru a asigura o temperatură constantă a apei la ieșire.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Установка Вертикальное
Вес, кг 11
9 600L
8 600L

Coloana de gaz NEXT EVO SFT 11 NG EXP reprezintă o centrală cu o cameră de ardere închisă, ceea ce înseamnă nivelul maxim de siguranță! Diferența principală dintre difuzoarele noi - noul design, îmbunătățirea funcționalității și creșterea eficienței. Designul coloanei este realizat de Umberto Palermo. Elegant, concis și atenție la fiecare detaliu. Dar ca întotdeauna - în cele mai bune tradiții!Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, КВт 19,58
Установка Вертикальное
Вес, кг 12
5 248L
4 720L

Coloana de gaz AQUAPOWER GH-19-02 este un dispozitiv modern și sigur care servește la obținerea rapidă a apei calde în baie sau în bucătărie. Datorită mărimii mici, încălzitoarul de apă pot fi instalat lângă coșuri, precum și în apropierea punctelor de admisie a apei. Acest lucru vă permite să reduceți costurile de energie și o instalare foarte convenabilă. Soluțiile tehnice reduce în mod semnificativ consumul de gaze pe parcursul anului și aceasta reprezintă o economie semnificativă.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, КВт 17,4
Установка Вертикальное
Вес, кг 10,5
5 900L
5 100L

Coloana de gaz Termet Comfort turbo G19-03 asigură comoditate, comfort și cantitate nelimitată de apă caldă în modul de încălzire. Existența camerei de combustie închise permite îndepărtarea aerului, necesar pentru ardere, din exteriorul încăperii. Și schimbătorul de căldură din cupru vorbește despre calitate și durabilitate. Puterea turbinei cu gaz Termet Comfort turbo G19-03 este reglabilă de la 3,4 la 19,2 kW menținând în același timp eficiența termică de 89%. Prin producerea acestor gheizere s-au aplicat cele mai noi soluții tehnice care garantează funcționarea pe termen lung, fără probleme, precum și confortul de utilizare.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, КВт 19,2
Установка Вертикальное
Вес, кг 10
10 270L
9 180L

Coloana de gaz NEXT EVO SFT 16 TSF LPG EU reprezintă o centrală cu o cameră de ardere închisă, ceea ce înseamnă nivelul maxim de siguranță! Diferența principală dintre difuzoarele noi - noul design, îmbunătățirea funcționalității și creșterea eficienței. Designul coloanei este realizat de Umberto Palermo. Elegant, concis și atenție la fiecare detaliu. Dar ca întotdeauna - în cele mai bune tradițiRecomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, КВт 20
Установка Вертикальное
Вес, кг 9,5