Котлы на твердом топливе

45 товаров
34 609L
26 995,02L

Cazan BURAN-12UR + A.C.M.,12kW lemn/carbune este un cazan efectiv ce nu necesită o alimentare electrică. Avantajul forte a acestui cazan este că pe lângă faptul că se alimentează cu lemne uscate (umiditatea până la 30%), el se poate alimenta cu orice combustibil (lemne cu umiditatea până la 50%, cărbune, brichete, peletți, etc.)Cazanul Buran cu ardere îndelungată - este cazan care funcționează pe principiul arderii superioare, în care flacăra se extinde treptat de sus în jos, ceea ce permite creșterea eficienței produsului până la 93%Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 12
Вес, кг 192
44 400L
39 960L

Cazan BURAN-40U + A.C.M. 40kW este un cazan construit din două conture, poate îndeplini două funcții - încălzește efectiv încăperile și deasemenea prepară A.C.M. Aceste cazane au incluse în ele o serpantină din cupru în cămașa de apă a cazanului. De aceea lucrul primului contur este îndreptat la încălzirea încăperilor, iar al doilea la prepararea A.C.M. Cazanul Buran cu ardere îndelungată - este cazan care funcționează pe principiul arderii superioare, în care flacăra se extinde treptat de sus în jos, ceea ce permite creșterea eficienței produsului până la 93%. Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 40
Вес, кг 310
32 757,05L
25 878,07L

Cazan pe cobustibil solid BURAN-20 + A.C.M. 20kW este un cazan construit din două conture poate îndeplini două funcții - încălzește efectiv încăperile și deasemenea prepară A.C.M. Aceste cazane au incluse în ele o serpantină din cupru în cămașa de apă a cazanului. De aceea lucrul primului contur este îndreptat la încălzirea încăperilor, iar al doilea la prepararea A.C.M. În cazul acestor cazane cu combustibil solid, se utilizează principiul arderii superioare, în care flacăra se extinde treptat de sus în jos, ceea ce permite creșterea eficienței produsului până la 93%. Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 20
Вес, кг 240
22 501L
19 350,86L

Cazan EMTAS EK3G este o tentrală termică pe lemne (poate funcționa și cu cărbune, brichete, tocătură lemnoasă, precum și orice fel de resturi vegetale, agricole, forestiere, silvice), este fabricată din oțel, are o putere termică de 20kw, se amplasează pe pardosea, are tiraj forțat si este destinată numai pentru încălzirea locuințelor (prepararea apei calde menajere are loc prin conectarea la un boiler extern, achiziționat separat).Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Вес, кг 50
44 777L
40 706,99L

Caldera Caltherm CT 25 SF este un cazan pe combustibil solid cu montare pe podea, fabricat din oțel. Particularitatea acestui model este prezența unei unități electronice, prin care este posibilă monitorizarea și reglarea alimentării cu combustibil, precum și intensitatea arderii. Cazanul este conceput pentru încălzirea locuințelor private, apartamentelor și clădirilor industriale cu o suprafață de până la 232 m2.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 29
Вес, кг 296
39 556L
35 960L

Megatherm este un cazan din oțel sudat care este proiectat pe principiul gazificarii total și al arderii pirolitice, obținîndu- se în special o combustie cu randament mare și ecologică a bucăților de lemn. Gazificarea lemnului, urmată de arderea gazelor de lemn în focar, asigură o aprindere optimă a întregii cantități de materiale combustibile.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 40
Вес, кг 450
24 233,34L
19 629,01L

Cazanul Solitherm este un produs greu, de aceea trebuie să aveți grijă atunci când transportați cazanul în camera unde va fi instalat. Masa totală a fiecarui cazan este indicată în capitolul. Echipamentul de susținere trebuie să poată suporta masa produsului. Cazanul Solitherm trebuie instalat într-o încăpere special amenajată pentru încălzire. Camera cazanului trebuie să aibă suficient spatiu pentru instalare, aprinderea focului și întreținerea cazanului. Trebuie să se asigure suficient aer proaspăt pentru ardere. Coşul de fum trebuie să asigure un tiraj adecvat tipului de cazan ales și trebuie să respecte cerințele de construcție menționate în continuare în acest manual și în reglementările de vigoare. Cazanul nu trebuie instalat niciodată în spații deschise sau balcoane, în spații ocupate de persoane, precum, bucătărie, living, baie, dormitor, în spații unde există materiale explozive și combustibile.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 34
Вес, кг 27
53 018L
37 642,78L

O excelentă opțiune de cazan pe peleți pentru încălzirea locuințelor private și a spațiilor industriale mici, care nu sunt echipate cu un sistem de alimentare cu gaz. Oțelul refractar, care este utilizat pentru fabricarea cazanului, asigură o performanță ridicată și o durată lungă de viață. Suprafețele netede de schimb de căldură și canalele de coș de fum asigură o cantitate minimă de poluare în interiorul cazanului și o curățare ușoară în timpul întreținerii. Sunt furnizate soluții constructive pentru a preveni pătrunderea fumului în cameră în timpul încărcării cu combustibil.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 45
Вес, кг 320
46 996L
40 416,56L

Cazanele Buran-Deluxe sunt pentru combustibil solid cu o cameră de incărcare de 240 litri. Ele sunt universale pentru utilizarea combustibilului: lemn de foc, cărbune, brichete, paleți, deșeuri de lemn.Randamentul cazanelor Buran-Deluxe poate ajunge până la 93%. Datorită stratului gros, izolația foarte eficientă a peretelui cazanului nu se încălzește în timpul funcționării, pierderile de căldură sunt reduse la minimum.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 40
Вес, кг 320
31 080,68L
27 351L

Cazanele din seria Standard - sunt adaptate pentru arderea materiilor prime, cu o cameră de încărcare mare și un acces facil la schimbătoarele de căldură pentru curățarea canalelor din partea frontală. Dispozitivul cazanului este proiectat astfel încât flacăra la arderea materiilor prime să atingă cea mai mare parte a suprafeței cuptorului. Utilizarea a patru lamele de apă amplasate orizontal asigură o extragere maximă a căldurii din gazele de ardere. Temperatura este controlată de un regulator de tensiune sau de un regulator cu un ventilator de turație.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 30
Вес, кг 345
36 684L
28 613,52L

Cazan pe cobustibil solid BURAN-20U, 20kW este un cazan efectiv ce nu necesită o alimentare electrică. Acest cazan construit din două conture poate îndeplini două funcții - încălzește efectiv încăperile și deasemenea prepară A.C.M. Acste cazane au incluse în ele o serpantină din cupru în cămașa de apă a cazanului. De aceea lucrul primului contur este îndreptat la încălzirea încăperilor, iar al doilea la prepararea A.C.M.Cazanul Buran cu ardere îndelungată - este cazan care funcționează pe principiul arderii superioare, în care flacăra se extinde treptat de sus în jos, ceea ce permite creșterea eficienței produsului până la 93%. Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 20
Вес, кг 240
20 963L
16 980,03L

Cazan Cazan SOLID MASTER - 6 F este o centrală termică proiectată secțional din fontă pentru bușteni din lemn, cărbune dur și ardere a cocsului.Rezistență la coroziune și durată lungă de viață datorită tehnologiei flexibile de turnare.Modulația de viteză a ventilatorului.Funcții de siguranță Economisire de energie.Agitator de cenușă.Opțiuni pentru arzător cu peleți (prepararea apei calde menajere are loc prin conectarea la un boiler extern, achiziționat separat). Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 33-50.5
Вес, кг 286
44 883,32L
38 150,82L

Cazanele din seria Standard - sunt adaptate pentru arderea materiilor prime, cu o cameră de încărcare mare și un acces facil la schimbătoarele de căldură pentru curățarea canalelor din partea frontală. Dispozitivul cazanului este proiectat astfel încât flacăra la arderea materiilor prime să atingă cea mai mare parte a suprafeței cuptorului. Utilizarea a patru lamele de apă amplasate orizontal asigură o extragere maximă a căldurii din gazele de ardere. Temperatura este controlată de un regulator de tensiune sau de un regulator cu un ventilator de turație.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 60
Вес, кг 650
10 401,14L
9 361,03L

Cazanele Buran-Mini cu sobă încorporată sunt un model clasic al unității de încălzire cu încărcare manuală a combustibilului. Un astfel de design, în ciuda dimensiunilor destul de compacte, face posibilă încălzirea eficientă a unei case mici, precum și a altor clădiri pentru uz casnic, a căror suprafață totală nu depășește 180 m2. În același timp, eficiența dispozitivului se apropie de 75%, ceea ce nu poate fi comparat cu utilizarea gazului sau electricității pentru încălzire.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

31 167L
28 050,3L

În cazul cazanelor cu combustibil solid, Buran utilizează principiul arderii superioare, în care flacăra se extinde treptat de sus în jos, ceea ce permite creșterea eficienței produsului până la 93%. O caracteristică importantă a cazanului din seria «Buran» este și prezența unei uși suplimentare, ceea ce face mai convenabil să se pună lemne de foc și cărbune în ordinea corectă.În dezvoltarea noastră, folosim arzătoare din fontă cu un conținut ridicat de crom la o temperatură de funcționare de 1200 ° C.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 12
Вес, кг 192
31 016L
24 192,48L

În cazul cazanelor cu combustibil solid, Buran utilizează principiul arderii superioare, în care flacăra se extinde treptat de sus în jos, ceea ce permite creșterea eficienței produsului până la 93%. O caracteristică importantă a cazanului din seria Buran este și prezența unei uși suplimentare, ceea ce face mai convenabil să se pună lemne de foc și cărbune în ordinea corectă.În dezvoltarea noastră, folosim arzătoare din fontă cu un conținut ridicat de crom la o temperatură de funcționare de 1200 ° C.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 12
Вес, кг 192
23 549,62L
20 017,18L

Centrala termică Perfetto ECONOM 29kW este o centrală ecologică pe combustibil solid, conceput pentru arderea cărbunelui și lemnului. Acestă centrală funcționează utilizând accesul natural al aerului cu ajutorul unei clapete deschise în ușile iferioare, care pot fi reglate atât manual cât și cu ajutorul unui reglator de tiraj. Este de asemenea posibilă și intalarea unui ventilator și a unui controler. Camera de ardere este echipată cu grătare de apă. Contrucția acestei centrale este proiectatăă pentru o utilizare de lungă durată.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 27-28
Вес, кг 285
100 280L
81 226,8L

Cazanul Vitotolingo este un model ce funcționează pe combustibil solid (lemn) cu o eficiență până la 87%. Un astfel de design, în ciuda dimensiunilor destul de compacte, face posibilă încălzirea eficientă a unei case mici, precum și a altor clădiri pentru uz casnic.

Мощность, кВт 60
Вес, кг 822
41 007,95L
31 986,2L

Cazan BURAN-40UR + A.C.M (40 kW lemn/carbune) este un cazan efectiv ce nu necesită o alimentare electrică. Acest cazan construit din două conture poate îndeplini două funcții - încălzește efectiv încăperile și deasemenea prepară A.C.M. Acste cazane au incluse în ele o serpantină din cupru în cămașa de apă a cazanului. De aceea lucrul primului contur este îndreptat la încălzirea încăperilor, iar al doilea la prepararea A.C.M.Cazanul Buran cu ardere îndelungată - este cazan care funcționează pe principiul arderii superioare, în care flacăra se extinde treptat de sus în jos, ceea ce permite creșterea eficienței produsului până la 93%.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 40
Вес, кг 310
24 806,48L
21 085,51L

Cazanele din seria Standard - sunt adaptate pentru arderea materiilor prime, cu o cameră de încărcare mare și un acces facil la schimbătoarele de căldură pentru curățarea canalelor din partea frontală. Dispozitivul cazanului este proiectat astfel încât flacăra la arderea materiilor prime să atingă cea mai mare parte a suprafeței cuptorului. Utilizarea a patru lamele de apă amplasate orizontal asigură o extragere maximă a căldurii din gazele de ardere. Temperatura este controlată de un regulator de tensiune sau de un regulator cu un ventilator de turație.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 330
17 120L
15 564L

Cazan Solitherm ST 7 din fontă complet renovat pe combustibil solid, destinat încălzirii economice și ecologice a caselor individuale și a micilor încăperi de producere. Este un produs greu, de aceea trebuie să aveți grijă atunci când transportați cazanul în camera unde va fi instalat. Echipamentul de susținere trebuie să poată suporta masa produsului. Cazanul Solitherm trebuie instalat într-o încăpere special amenajată pentru încălzire. Camera cazanului trebuie să aibă suficient spatiu pentru instalare, aprinderea focului și întreținerea cazanului. Trebuie să se asigure suficient aer proaspăt pentru ardere. Coşul de fum trebuie să asigure un tiraj adecvat tipului de cazan ales și trebuie să respecte cerințele de construcție menționate în continuare în acest manual și în reglementările de vigoare. Cazanul nu trebuie instalat niciodată în spații deschise sau balcoane, în spații ocupate de persoane, precum, bucătărie, living, baie, dormitor, în spații unde există materiale explozive și combustibile. Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 48
Вес, кг 318
30 063L
27 330L

Megatherm este un cazan din oțel sudat care este proiectat pe principiul gazificarii total și al arderii pirolitice, obtinundu- se în special o combustie cu randament mare și ecologică a bucătilor de lemn. Gazificarea lemnului, urmată de arderea gazelor de Iemn în focar, asigură o aprindere optimă a întregii cantități de materiale combustibile.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 18
Вес, кг 320
35 006L
31 505,4L

Cazan BURAN-12U + A.C.M.,12kW universal pe lângă faptul că se alimentează cu lemne uscate (umiditatea până la 30%) acest cazan se poate alimenta cu orice combustibil (lemne cu umiditatea până la 50%, cărbune, brichete, peletți, etc.). Este construit din două conture, poate îndeplini două funcții - încălzește efectiv încăperile și deasemenea prepară A.C.M. Aceste cazane au incluse în ele o serpantină din cupru în cămașa de apă a cazanului. De aceea lucrul primului contur este îndreptat la încălzirea încăperilor, iar al doilea la prepararea A.C.M. Cazanul Buran cu ardere îndelungată - este cazan care funcționează pe principiul arderii superioare, în care flacăra se extinde treptat de sus în jos, ceea ce permite creșterea eficienței produsului până la 93%. Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator

18 575L
16 887L

Cazanul Solitherm este un produs greu, de aceea trebuie să aveți grijă atunci când transportați cazanul în camera unde va fi instalat.Echipamentul de susținere trebuie să poată suporta masa produsului. Cazanul Solitherm trebuie instalat într-o încăpere special amenajată pentru încălzire. Camera cazanului trebuie să aibă suficient spatiu pentru instalare, aprinderea focului și întreținerea cazanului. Trebuie să se asigure suficient aer proaspăt pentru ardere. Coşul de fum trebuie să asigure un tiraj adecvat tipului de cazan ales și trebuie să respecte cerințele de construcție menționate în continuare în acest manual și în reglementările de vigoare. Cazanul nu trebuie instalat niciodată în spații deschise sau balcoane, în spații ocupate de persoane, precum, bucătărie, living, baie, dormitor, în spații unde există materiale explozive și combustibile.Recomandăm:- Pentru a proteja cazanul în timpul panelor de curent, vă recomandăm UPS și Acumulator.

Мощность, кВт 56
Вес, кг 358