Традиционные котлы

40 товаров
17 990L
13 899L

Подвесные котлы Vaillant turboTEC Pro - это отопительное оборудование с принудительной тягой, которое выводит продукты сгорания через коаксиальный дымоход. Котлы спроектированы по последнему слову техники и с учетом общепризнанных правил безопасности. Они популярны благодаря своей упрощенной конструкции и оптимальному соотношению цена / качество. Котлы серии Pro 24 кВт имеют оптимальное количество встроенных функций; успешно устанавливаются в домах и квартирах до 300 кв.м. Конструкция котла гарантирует простоту обращения и долгий срок службы.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 39
Гарантия 24
12 500L
9 999L

Centrala termică cu tiraj forțat Ariston HS X 24 FF are o putere termică de 24 kw, funcționează pe combustibil gazos și se amplasează mural. Face parte din gama centralelor convenționale și este destinată pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 26
24 261L
20 999L

Centrala termică cu tiraj forțat Ariston Alteas X 24 FF NG are o putere termică de 24 kw, funcționează pe combustibil gazos și se amplasează mural. Face parte din gama centralelor convenționale și este destinată pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere. Este incorporată cu modul WI-FI, ceea ce vă permite să verificați și să reglați temperatura spațiului încalzit și a apei calde menajere, deasemenea aveți posibilitatea să primiți informații despre funcționarea acesteia prin intermediul unui telefon mobil.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 31
12 600L
9 499L

Газовый котел Bosch Gas 6000 W WBN 6000 24C, продукт известного немецкого производителя, был специально разработан для стабильной работы даже при низком давлении газа и колебаниях сетевого напряжения. Котел Bosch Gaz 6000 W WBN 6000 24C имеет ряд преимуществ, среди которых простота эксплуатации и хороший функционал. Он предназначен для настенного монтажа и подключения к коаксиальному дымоходу.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 34
Гарантия 24
9 995L
8 299L

Газовый котёл Protherm LYNX HK 24 разработан немецкими инженерами для систем поквартирного отопления и водоснабжения. Он хорошо зарекомендовал себя при использовании в частных жилых и в многоэтажных домах (при использовании адаптера на разделенное дымоудаление). PROTHERM LYNX HK 24 отлично работает, как в абсолютно новой системе отопления, так и в старых системах с чугунными радиаторами, когда ваш газовый котел идет под замену. 

Мощность, кВт 25
Вес, кг 33
Гарантия 24
10 100L
8 399L

Газовый настенный двухконтурный котел Demrad ATRON H-24 мощностью 24 кВт устанавливается в квартирах, домах, а так же других жилых и нежилых помещениях и характеризуется высокими показателями надежности и удобства эксплуатации.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 30,5
Гарантия 120
14 300L
12 735L

Centrala termică cu tiraj forțat Ariston Clas X System 15 FF NG  are o putere termica de 15 kw, funcționează pe combustibil gazos și se amplasează mural. Face parte din gama centralelor convenționale și este destinată pentru încălzire. Prepararea apei calde menajere se produce prin intermediul unui boiler extern, achizitionat separat.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 15
Вес, кг 29
24 035L
19 445L

Viessmann Vitopend este un cazan pe gaz de calitate înaltă cu tracțiune forțată. Modelul este proiectat pentru încălzirea și alimentarea cu apă caldă a caselor private și a vilelor. Datorită panoului de control comod, toate funcțiile dispozitivului sunt disponibile prin atingerea unui buton. Display-ul digital afișează cele mai importante setări, ceea ce ușurează funcționarea.Are puterea nominală de 31 kw.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 31
Вес, кг 39
22 567L
18 495L

Ariston Genus X 30 CF este proiectat pentru încălzirea caselor private, vilelor și pentru alimentare cu apă caldă. Centrala termică cu tiraj natural, are o putere termică de 30 kw, funcționează pe combustibil gazos și se amplasează mural. Face parte din gama centralelor convenționale și este destinată pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru protejarea utilajului de variațiile de tensiune electrică sistematice și pentru asigurarea garanției vă recomandam Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 30
Вес, кг 27
10 547L
9 450L

Cazan Gaz E.C.A. Gelios Plus 24 kW FF este un cazan convențional pe gaz natural și GPL, echipat cu un afișaj unde sunt prezentate informații complete despre starea cazanului. Cazanul este echipat cu un circuit hidraulic convențional și asigură încălzirea apei calde în cantitate de 12 litri pe minut la 33 de grade. Are o cameră de ardere deschisă cu o utere de 24kW și un schimbător de căldură separat.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 32
12 500L

Котел Ariston HS X 24 FF имеет тепловую мощность 24 кВт, работает на газообразном топливе и размещается на стене. Он входит в линейку обычных котлов и предназначен для отопления и приготовления горячей воды Мы рекомендуем: - Для экономии расхода газа и значительного уменьшения суммы ежемесячного счета мы рекомендуем Термостат. - Для защиты станка от систематических колебаний напряжения и обеспечения гарантии мы рекомендуем стабилизатор. - Для контроля и предотвращения утечек газа, которые представляют непосредственную опасность для вашей семьи, мы рекомендуем детектор газа и клапан.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 28
19 950L
15 900L

Ariston Genus X 24 FF este proiectat pentru încălzirea caselor private, vilelor și pentru alimentare cu apă caldă. Centrala termică cu tiraj forțat, are o putere termica de 24 kw, funcționează pe combustibil gazos si se amplasează mural. Face parte din gama centralelor conventionale și este destinată pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru protejarea utilajului de variațiile de tensiune electrică sistematice si pentru asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 31
15 730L
12 700L

Centrala termică cu tiraj forțat Ariston Clas EVO System 15 FF are o putere termica de 15 kw, funcționează pe combustibil gazos si se amplasează mural. Face parte din gama centralelor conventionale și este destinată pentru încălzire. Prepararea apei calde menajere se produce prin intermediul unui boiler extern, achizitionat separat.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 15
Вес, кг 30
15 935L
12 739L

Centrala termică cu tiraj natural Ariston Clas X 24 CF NG are o putere termică de 24 kw, funcționează pe combustibil gazos și se amplasează mural. Face parte din gama centralelor convenționale și este destinată pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 29
14 185L
11 339L

Centrala termică cu tiraj forțat Ariston CARES X 24 FF are o putere termica de 24 kw, funcționează pe combustibil gazos și se amplasează mural. Face parte din gama centralelor conventionale și este destinată pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere. Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat.- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice si asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator.- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 30
17 439L
14 295L

Centrala termică cu tiraj natural Ariston HS X 24 CF are o putere termică de 24 kw, funcționează pe combustibil gazos și se amplasează mural. Face parte din gama centralelor convenționale și este destinată pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice si asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 26
16 655L
13 490,55L

Termet GCO DP-29-36 35kw MaxiTerm Elegance turbo: este destinat încălzirii și preparării de apă caldă menajeră, dotat cu schimbător de căldură BITERMIC, compact, construit din cupru și dotat cu 6 cai. Datorită schimbătorului de căldură BITERMIC de ultimă generație, centrala termică poate asigura confortul necesar în prepararea apei calde menajere. Soluțiile tehnice oferite conferă durata de viață mai mare a echipamentului. Utilizarea facilă, coșuri de operare mici și intreținere ușoară. Se amplasează mural și are o putere de 35 kw.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 35
Вес, кг 37
18 525L
16 116,75L

Ariston Genus X 30 FF este proiectat pentru încălzirea caselor private, vilelor și pentru alimentare cu apă caldă. Centrala termică cu tiraj forțat, are o putere termică de 30 kw, funcționează pe combustibil gazos si se amplasează mural. Face parte din gama centralelor conventionale și este destinată pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru protejarea utilajului de variațiile de tensiune electrică sistematice si pentru asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.  

Мощность, кВт 30
Вес, кг 31
22 685L
19 509,1L

Centrala termică cu tiraj forțat Ariston Alteas X 30 FF NG are o putere termică de 30 kw, funcționează pe combustibil gazos și se amplasează mural. Face parte din gama centralelor convenționale și este destinată pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere. Este incorporată cu modul WI-FI, ceea ce vă permite să verificați și să reglați temperatura spațiului încalzit și a apei calde menajere, deasemenea aveți posibilitatea să primiți informații despre funcționarea acesteia prin intermediul unui telefon mobil.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 30
Вес, кг 31
11 049L

Centrala termică cu tiraj forțat Termet-Perfetto GCO-DP-21-13 turbo are o putere termică de 24kW, funcționează pe combustibil gazos și se amplasează mural. Face parte din gama centralelor convenționale ce funcșionează în parametri optimi datorită utilizării celor mai noi tenologii în realizarea acestora.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 30
16 640L
13 811,2L

Centrala termică cu tiraj natural Ariston Clas X System 32FF are o putere termica de 24 kw, funcționează pe combustibil gazos si se amplasează mural. Face parte din gama centralelor conventionale și este destinată pentru încălzire. Prepararea apei calde menajere se produce prin intermediul unui boiler extern, achizitionat separat.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 32
Вес, кг 28
19 674,27L
16 723,13L

Ariston Genus X 35 FF este proiectat pentru încălzirea caselor private, vilelor și pentru alimentare cu apă caldă. Centrala termică cu tiraj forțat, are o putere termică de 35 kw, funcționează pe combustibil gazos și se amplasează mural. Face parte din gama centralelor convenționale și este destinată pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru protejarea utilajului de variațiile de tensiune electrică sistematice si pentru asigurarea garan vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 35
Вес, кг 31
15 429,63L
13 115,19L

Centrala termică cu tiraj forțat Ariston Clas X 24 FF NG are o putere termică de 24 kw, funcționează pe combustibil gazos și se amplasează mural. Face parte din gama centralelor convenționale și este destinată pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere.Recomandăm:- Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat- Pentru a proteja utilajul de variațiile de tensiune electrică sistematice și asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator- Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Мощность, кВт 24
Вес, кг 29