Плиты

23 товара
3 316L
3 117,04L

Plita Hotpoint-Ariston DK 20S posedă o suprafață independentă pe 2 inele de gaz. Panoul în sine este fabricat din oțel inoxidabil, un material foarte fiabil și durabil. Pentru siguranța dvs., este prevăzut controlul gazelor arzătoarelor, acest sistem oprind alimentarea cu gaz dacă flacăra din anumite motive se stinge. Iar sistemul de aprindere vă va ajuta să aprindeți flacăra, astfel încât să puteți uita de chibrituri și brichete împrăștiate în bucătărie și bucurați-vă de procesul de gătit!

3 595L
3 379,3L

Plita Hotpoint-Ariston DK 20S GH/HA are o suprafață de gătit elegantă și de încredere care vă va surprinde cu funcționalitatea. Datorită designului modern modelul se va potrivi perfect în interiorul oricărei bucătării. Plita este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ușor de curățat de urme de grăsime arsă și resturi alimentare. Comanda este realizată cu ajutorul butoanelor rotative ergonomice, cu aprindere electrică. La suprafață există o grilă rezistentă la uzură. Plita are un sistem de control al gazelor care va închide alimentarea cu gaz în caz de stingere a flăcării.

8 520L
8 179,2L

Plita de gaz Ariston PK 644 D GH X/HA se bazează pe tehnologia inovatoare Direct Flame. Datorită flăcării verticale și suprafetei mai mari de coacere, plitele cu tehnologie Direct Flame asigura rezultate finale de gătire mai bune. Astfel, alimentele nu riscă să se ardă pe marginile vasului de gătit și nici să se usuce excesiv. Ba chiar uniformitatea căldurii de pe fundul vasului permite prepararea unor mâncăruri perfecte și gustoase. 

3 719L
3 309,91L

Aragaz INDESIT I5GG0 (X)/UA are un aspect modern iar în acelaș timp calitativ. Producătorul garantează că emailul, care este aplicat pe metal, nu se va întuneca și va schimba semnificativ albitatea acestuia în decurs de 10 ani. Ușa interioară a cuptorului, realizată în întregime din sticlă, asigură o vizibilitate perfectă la toate nivelurile.

3 726L
3 502,44L

HOTPOINT ARISTON PC 631 are o suprafață de gătit cu un sistem combinat de încălzire are 3 arzătoare pe gaz și 1 electric. Indicator de incluziune și sistem de aprindere electrică încorporat, datorită căruia arzătoarele cu gaz pot fi utilizate cu o singură mână. Puterea de încălzire este reglată utilizând butoane rotative standard. Pentru a plasa vasele deasupra arzatoarelor cu gaz se folosește grilaj de oțel emailat.

4 374L
3 892,86L

Aragazu Indesit  KN1G20(W)/UA /F074136 nu este doar un aparat de bucătărie, care poate fi folosit pentru a găti mâncare, aparate de multiscop, dar este  asistentul indispensabil în bucătărie. Nu este o coincidență faptul că producătorul italian este un lider în producția de diferite aparate de uz casnic, cuptoare cu gaz Indesit au multe avantaje. 

9 010L
8 469,4L

Plita Hotpoint-Ariston HT5GM4AF se potrivește bine în interiorul bucătăriei moderne și face posibilă prepararea de mâncăruri delicioase și variate. Acest model este echipat atât cu o plită cu gaz, cât și cu un cuptor electric spațios iluminat care vă permite să modificați meniul. Dispune de 4 arzătoare cu putere diferită, dintre care unul este proiectat pentru încălzire rapidă. Aceasta oferă proprietarului posibilitatea de a găti mai multe feluri de mâncare în același timp. 

3 719L
3 309,91L

Plita Indesit KNJ1G2(W)/UA datorită dimensiunii sale compacte, acest model se potrivește în orice bucătărie chiar și de dimensiuni mici. De asemenea, dispozitivul este echipat cu un sertar convenabil pentru feluri de mâncare, grătar pentru prăjirea cărnii și tavă de copt. Rezistent la coroziune, temperaturi ridicate, acizi și baze, săruri și solvenți organici.

4 774L
4 487,56L

Plita de gaz Ariston 9YPS 645 (AN) G R/HA are o suprafață de lucru fabricată din oțel inoxidabil și este echipat cu 4 arzătoare cu suporturi din oțel. Iar pe partea frontală a panoului, sunt amplasate switch-uri confortabile rotative cu funcția incorporabilă de aprindere electrică.

9 521L
8 949,74L

Plita HOTPOINT-ARISTON HT5VM4A (AN) EA se potrivește bine în interiorul bucătăriei moderne și face posibilă prepararea de mâncăruri delicioase și variate. Acest model este echipat atât cu o plită cu gaz, cât și cu un cuptor electric spațios iluminat care vă permite să modificați meniul. Dispune de 4 arzătoare cu putere diferită, dintre care unul este proiectat pentru încălzire rapidă. Aceasta oferă proprietarului posibilitatea de a găti mai multe feluri de mâncare în același timp. 

4 741L
4 456,54L

Cu plita electrică INDESIT VRM 640 M IX vă permite să profitaţi din plin de căldura reziduală a plitei prin oprirea pliteli cu 10 minute înainte de sfârşitul timpului de gătit. Plita vitroceramică permite transferul rapid al căldurii pe verticală, de la elementul încălzitor situat sub plita vitroceramică la vasul de gătit situat pe plită. Caldura produsă de elementul încălzitor nu se distribuie și pe orizontală, astfel încât plita vitroceramică rămâne rece la o distanță de câțiva centimetri de zona de gătit.

2 957L
2 838,72L

Plita electrică Ariston realizată din oțel inoxidabil, sursa de alimentare 220-240V. Plita electrică portabilă este alegerea perfectă pentru zonele unde accesul la gaz este limitat. Datorită celor 5 trepte de control a temperaturii, puteți controla manual temperatura plitei. Astfel puteți alege cu ușurință temperatura la care doriți să gătiți sau să încălziți mâncarea.

3 972,6L
3 615,07L

Plita de gaz Hotpoint-Ariston DK 2VS (IX) are un sistem de control al gazelor care va închide alimentarea cu gaz în caz de stingere a flăcării. Comanda este realizată cu ajutorul butoanelor rotative ergonomice, cu aprindere electrică. La suprafață există două grile rezistente la uzură. 

4 820L
4 289,8L

Plita Hotpoint-Ariston THC 641 W/IX/HA EE este echipat cu 4 arzătoare cu gaz, dintre care unul are 3 rânduri de flacără. Inelele sunt protejate de impactul mecanic prin grilaje grele din fontă cu structură modulară. Acesta este un element practic și convenabil pentru distribuirea uniformă a sarcinii pe întregul capac al panoului de la vase grele.

5 934L
5 577,96L

Plita Hotpoint-Ariston PCN 641 T/IX/HA  este o plită incorporabilă pe gaz care are un arzator cu coroană triplă ce asigura performanță excelentă într-un interval de timp scurt. Grătarele de fontă sunt foarte durabile și oferă stabilitate vaselor în care se gătește. Sistemul de siguranță oprește automat alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flacării în timpul funcționării.

4 852L
4 560,88L

Plita Hotpoint-Ariston THC 642 IX/HA EE dispune de aprinderea electrică a mânerului foarte utilă în controlul suprafeței de gătit, în care nu mai trebuie să folosiți chibrituri sau o brichetă pentru a aprinde focul în plită. Doar apăsați butonul și rotiți-l, vă permite să controlați panoul cu o singură mână și să faceți lucrul în bucătărie mai convenabil și confortabil. Controlul gazelor este un sistem de siguranță prin care alimentarea cu gaz este oprită dacă flacăra arzătorului a ieșit. Dacă flacăra se stinge dintr-un anumit motiv, controlul gazelor va opri automat gazul și îl va proteja de scurgeri.

5 993L
5 633,42L

Plita HOTPOINT-ARISTON PKS 640 dispune de aprinderea electrică a mânerului foarte utilă în controlul suprafeței de gătit, în care nu mai trebuie să folosiți chibrituri sau o brichetă pentru a aprinde focul în plită. Doar apăsați butonul și rotiți-l, vă permite să controlați panoul cu o singură mână și să faceți lucrul în bucătărie mai convenabil și confortabil. Controlul gazelor este un sistem de siguranță prin care alimentarea cu gaz este oprită dacă flacăra arzătorului a ieșit. Dacă flacăra se va stinge dintr-un oarecare motiv, controlul gazelor va opri automat gazul și îl va proteja de scurgeri.

6 698L
6 095,18L

Plita Hotpoint-Ariston TQG 641 /HA dispune de aprinderea electrică a mânerului foarte utilă în controlul suprafeței de gătit, în care nu mai trebuie să folosiți chibrituri sau o brichetă pentru a aprinde focul în plită. Doar apăsați butonul și rotiți-l, vă permite să controlați panoul cu o singură mână și să faceți lucrul în bucătărie mai convenabil și confortabil. Controlul gazelor este un sistem de siguranță prin care alimentarea cu gaz este oprită dacă flacăra arzătorului s-a stins. Dacă flacăra se stinge dintr-un anumit motiv controlul gazelor va opri automat gazul și îl va proteja de scurgeri.

7 348,54L
6 907,63L

Plita de gaz Ariston TQ 640(DS)K reprezintă o soluție pentru bucătariile cu spații mici.Se încadrează foarte bine în mobilierul bucătăriei, iar aspectul pe care il conferă este unul foarte modern.căldura debitată de arzătorul cu gaz poate fi ajustată ușor, chiar dacă nu și cu o precizie foarte mare, iar schimbarea este imediat vizibilă deoarece nu există o inerție termică prea mare.