Frigidere

22 unități
5 999L
5 879,02L

Frigiderul INDESIT DF 4181 W este o combinație de design ergonomic și atractiv. Liniile stricte, stilul de design minimalist, mânerele elegante încastrate și culoarea albă universală vă permit să introduceți modelul în orice interior. Frigiderul INDESIT DF 4181 W aparține clasei consumului economic de energie A, care permite economii semnificative pentru plata facturilor la electricitate.

18 819L
17 689,86L

Frigiderul multi-ușă Hotpoint-Ariston E4D AA SB C îndeplinește toate cerințele tehnologiei moderne, destinat răcirii produselor și prelungind durata lor de depozitare. Datorită prezenței controlului electronic, pot fi monitorizate toate procesele din funcționarea dispozitivului, selectați modurile necesare. Dispune de dispozitiv pentru afișarea temperaturii, controlul umidității, super-îngheț și răcirea superioară.

5 011L
4 660,23L

Frigiderul Stinol STS 167 cu locația inferioară a congelatorului va menține alimente proaspete pentru o perioadă lungă de timp. Acest model este eficient din punct de vedere energetic și are un nivel redus de zgomot. Dispozitivul se va potrivi perfect în orice interior datorită designului său. Frigiderul Stinol STS 167 este un model spațios, cu un sistem convenabil pentru organizarea spațiului interior.

6 353L
6 098,88L

Frigiderul Indesit SB 167.027 combină compactitatea, stilul, calitatea materialelor și funcționalitatea. Avantajele modelului includ, fără îndoială, prețul și disponibilitatea redusă pentru o gamă largă de consumatori. La oprirea alimentării cu energie, indicatorul luminos funcționează. În timpul funcționării automate a aparatului se menține o temperatură de răcire timp de 15 ore.

14 053L
13 209,82L

Proiectat pentru utilizare la domiciliu cu caracteristicile ideale frigiderul Hotpoint-Ariston BCB 33 AA E are capacitatea de răcire de înaltă performanță atrage atenția specială a utilizatorului. Modelul frigorific Hotpoint-Ariston, fabricat cu tehnologia ARISTON, oferă o experiență de utilizare durabilă. Spațiul interior mare al compartimentelor de răcir și congelator asigură confortul perfect pentru cei care au nevoie de un spațiu mare de depozitare de la frigider.

11 230L
10 556,2L

Frigiderul INDESIT LI8 FF10 S este o combinație de design ergonomic și atractiv. Liniile stricte, stilul de design minimalist, mânerele elegante încastrate și culoarea neagră universală vă permit să introduceți modelul în orice interior. Frigiderul INDESIT LI8 FF10 S aparține clasei consumului economic de energie A+, care permite economii semnificative pentru plata facturilor la electricitate.

10 694L
10 052,36L

Frigiderul INDESIT LI8 FF1 K este o combinație de design ergonomic și atractiv. Liniile stricte, stilul de design minimalist, mânerele elegante încastrate și culoarea neagră universală vă permit să introduceți modelul în orice interior. Frigiderul INDESIT LI8 FF1 K aparține clasei consumului economic de energie A++, care permite economii semnificative pentru plata facturilor la electricitate.

13 147L
12 358,18L

Frigiderul HOTPOINT-ARISTON LH8 FF2 X este o combinație de design ergonomic și atractiv. Liniile stricte, stilul de design minimalist, mânerele elegante încastrate și culoarea neagră universală vă permit să introduceți modelul în orice interior. FrigiderulHOTPOINT-ARISTON LH8 FF2 X aparține clasei consumului economic de energie A++, care permite economii semnificative pentru plata facturilor la electricitate.

18 719,44L
17 596,27L

Frigiderul multi-ușă Hotpoint-Ariston E4D AA B C îndeplinește toate cerințele tehnologiei moderne, destinat răciri produselor și prelungind durata lor de depozitare. Datorită prezenței controlului electronic, pot fi monotorizate toate procesele din funcționarea dispozitivului, selectați modurile necesare. Dispune de dispozitiv pentru pentru afișarea temperaturii, controlul umidității, super-îngheț și răcirea superioară.

7 055L
6 772,8L

Frigiderul Indesit SB 185.027 combină compactitatea, stilul, calitatea materialelor și funcționalitatea. Avantajele modelului includ, fără îndoială, prețul și disponibilitatea redusă pentru o gamă largă de consumatori. La oprirea alimentării cu energie, indicatorul luminos funcționează. În timpul funcționării automate a aparatului se menține o temperatură de răcire timp de 15 ore.

8 849,93L
8 495,93L

Frigiderul combină compactitatea, stilul, calitatea materialelor și funcționalitatea. Avantajele modelului includ, fără îndoială, prețul și disponibilitatea redusă pentru o gamă largă de consumatori. La oprirea alimentării cu energie, indicatorul luminos funcționează. În timpul funcționării automate a aparatului se menține o temperatură de răcire timp de 15 ore.

8 167L
7 840,32L

Frigiderul combină compactitatea, stilul, calitatea materialelor și funcționalitatea. Avantajele modelului includ, fără îndoială, prețul și disponibilitatea redusă pentru o gamă largă de consumatori. La oprirea alimentării cu energie, indicatorul luminos funcționează. În timpul funcționării automate a aparatului se menține o temperatură de răcire timp de 15 ore.

12 112L
11 385,28L

Frigiderul HOTPOINT-ARISTON ENTMH 19211 FW este o combinație de design ergonomic și atractiv. Liniile stricte, stilul de design minimalist, mânerele elegante încastrate și culoarea neagră universală vă permit să introduceți modelul în orice interior. FrigiderulHOTPOINT-ARISTONENTMH 19211 FW aparține clasei consumului economic de energie A+, care permite economii semnificative pentru plata facturilor la electricitate.

5 717L
5 316,81L

Frigiderul Stinol STS 200 cu locația inferioară a congelatorului va menține alimente proaspete pentru o perioadă lungă de timp. Acest model este eficient din punct de vedere energetic și are un nivel redus de zgomot. Dispozitivul se va potrivi perfect în orice interior datorită designului său. Frigiderul Stinol STS 200 este un model spațios, cu un sistem convenabil pentru organizarea spațiului interior.

10 048,94L
9 144,54L

Frigiderul HOTPOINT-ARISTON HF 4180 S este o combinație de design ergonomic și atractiv. Liniile stricte, stilul de design minimalist, mânerele elegante încastrate și culoarea neagră universală vă permit să introduceți modelul în orice interior. FrigiderulHOTPOINT-ARISTON HF 4180 S aparține clasei consumului economic de energie A, care permite economii semnificative pentru plata facturilor la electricitate.

11 299,48L
10 282,53L

Frigiderul INDESIT DF 5160 W va fi o soluție excelentă dacă aveți nevoie de un aparat funcțional, ergonomic și eficient pentru depozitarea alimentelor de înaltă calitate, dar cel mai important, în condiții de siguranță. Acest frigider este alcătuit din două compartimente: camerele de congelare și de răcire, care funcționează separat unele de altele.

16 175L
15 204,5L

Frigiderul Hotpoint-Ariston E2BY 19253 F 03 va fi o soluție excelentă dacă aveți nevoie de un aparat funcțional, ergonomic și eficient pentru depozitarea alimentelor de înaltă calitate, dar cel mai important, în condiții de siguranță. Acest frigider este alcătuit din două compartimente: camerele de congelare și de răcire, care funcționează separat unele de altele.

11 991L
10 911,81L

Frigiderul HOTPOINT-ARISTON XH8 T20 CH este o combinație de design ergonomic și atractiv. Liniile stricte, stilul de design minimalist, mânerele elegante încastrate și culoarea neagră universală vă permit să introduceți modelul în orice interior. FrigiderulHOTPOINT-ARISTON XH8 T20 CH aparține clasei consumului economic de energie A++, care permite economii semnificative pentru plata facturilor la electricitate.

15 205L
14 292,7L

Frigiderul Hotpoint-Ariston BCB 31 AA va fi o soluție excelentă dacă aveți nevoie de un aparat funcțional, ergonomic și eficient pentru depozitarea alimentelor de înaltă calitate, dar cel mai important, în condiții de siguranță. Acest frigider este alcătuit din două compartimente: camerele de congelare și de răcire, care funcționează separat unele de altele.

5 999L
5 879,02L

Frigiderul INDESIT DF 4180 W este o combinație de design ergonomic și atractiv. Liniile stricte, stilul de design minimalist, mânerele elegante încastrate și culoarea albă universală vă permit să introduceți modelul în orice interior. Frigiderul INDESIT DF 4180 W aparține clasei consumului economic de energie A, care permite economii semnificative pentru plata facturilor la electricitate.

5 364L
4 988,52L

Frigiderul Stinol STS 185 cu locația inferioară a congelatorului va menține alimente proaspete pentru o perioadă lungă de timp. Acest model este eficient din punct de vedere energetic și are un nivel redus de zgomot. Dispozitivul se va potrivi perfect în orice interior datorită designului său. Frigiderul Stinol STS 185 este un model spațios, cu un sistem convenabil pentru organizarea spațiului interior.

9 655L
8 592,95L

Frigiderul INDESIT LI8 FF2 K este o combinație de design ergonomic și atractiv. Liniile stricte, stilul de design minimalist, mânerele elegante încastrate și culoarea neagră universală vă permit să introduceți modelul în orice interior. Frigiderul INDESIT LI8 FF2 K aparține clasei consumului economic de energie A++, care permite economii semnificative pentru plata facturilor la electricitate.