ELECTROCASNICE

102 unități
6 956L
6 329,96L

Mașina de spălat INDESIT SIXL 129 EU (9143) oferă rezultate excelente de spălare și este  eficientă din punct de vedere al resurselor, consumând puțină apă.  Programul de îmbrăcăminte pentru copii este proiectat special pentru spălarea eficientă a hainelor pentru copii. Programul se descurcă cu pete uscate, eliminând alergenii din lucrurile copiilor. Un senzor special ajustează automat debitul de apă în funcție de sarcina lenjeriei. Începeți economisirea la consumul de apă, electricitate și timp.

Greutate, kg 50
8 018L
7 296,38L

Mașină de spălat vase Hotpoint LTB 6B019 C EU / F082895 este sofisticată din punct de vedere tehnologic, cu un motor de nouă generație care sporește eficiența spalării, cu senzori capabili să detecteze murdăria și jeturi de apă studiate pentru a pătrunde în orice punct, toate acestea pentru a asigura o utilizare extrem de usoară.Consumul de apă și de energie a fost optimizat ulterior prin sisteme inovatoare care permit un consum mai mic de energie electrică, utilizînd inclusiv surse regenerabile, precum și utilizarea a numai 12 litri de apă în timpul unui ciclu de spălare. 

3 316L
3 117,04L

Plita Hotpoint-Ariston DK 20S posedă o suprafață independentă pe 2 inele de gaz. Panoul în sine este fabricat din oțel inoxidabil, un material foarte fiabil și durabil. Pentru siguranța dvs., este prevăzut controlul gazelor arzătoarelor, acest sistem oprind alimentarea cu gaz dacă flacăra din anumite motive se stinge. Iar sistemul de aprindere vă va ajuta să aprindeți flacăra, astfel încât să puteți uita de chibrituri și brichete împrăștiate în bucătărie și bucurați-vă de procesul de gătit!

4 252L
3 996,88L

Hota Hotpoint-Ariston HHPC 6.5F AM W ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 625 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HRPHHPC 6.5F AM W are iluminare încorporată.

6 866,84L
6 454,83L

Hota Hotpoint-Ariston HLC 6.8 AT X/HA ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 770 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HLC 6.8 AT X/HA are iluminare încorporată.

5 999L
5 879,02L

Frigiderul INDESIT DF 4181 W este o combinație de design ergonomic și atractiv. Liniile stricte, stilul de design minimalist, mânerele elegante încastrate și culoarea albă universală vă permit să introduceți modelul în orice interior. Frigiderul INDESIT DF 4181 W aparține clasei consumului economic de energie A, care permite economii semnificative pentru plata facturilor la electricitate.

18 819L
17 689,86L

Frigiderul multi-ușă Hotpoint-Ariston E4D AA SB C îndeplinește toate cerințele tehnologiei moderne, destinat răcirii produselor și prelungind durata lor de depozitare. Datorită prezenței controlului electronic, pot fi monitorizate toate procesele din funcționarea dispozitivului, selectați modurile necesare. Dispune de dispozitiv pentru afișarea temperaturii, controlul umidității, super-îngheț și răcirea superioară.

5 623L
5 004,47L

Cuptorul Electrc Hotpoint-Ariston FH 517 0 (BK)/HA este echipat cu ventilatoare interioare care distribuie aerul fierbinte în jurul alimentelor pe măsură ce acestea se coc. Utilizarea acestei tehnologii are ca beneficii timpul mai scurt de preparare și temperaturile mai scăzute față de cuptoarele fără convecție. Pentru a evita supraîncălzirea excesivă, cuptorul este echipat cu un termostat de siguranță care întrerupe alimentarea cu energie electrică atunci cand este necesar. Operațiunea este repornită în mod automat atunci când temperatura cuptorului scade la valori normale. 

Greutate, kg 30
7 841L
6 978,49L

Cuptor Hotpoint-Ariston FT851.10(OW)/HA este ușor de folosit și conține o serie de caracteristici ce iți vor ușura munca. Grilul este soluția ideală pentru pregatirea cărnii. În plus, iți poți prepara friptura așa cum iți dorești folosind unul dintre cele 2 niveluri de putere ale funcției Grill. Cuptorul este dotat cu un ventilator și un sistem de evacuare care ajută la distribuirea uniformă a aerului fierbinte. Astfel veți obține un timp de gătire mai mic, o rumenire aproape perfectă, economisind totodată și energie.

Greutate, kg 29
3 595L
3 379,3L

Plita Hotpoint-Ariston DK 20S GH/HA are o suprafață de gătit elegantă și de încredere care vă va surprinde cu funcționalitatea. Datorită designului modern modelul se va potrivi perfect în interiorul oricărei bucătării. Plita este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ușor de curățat de urme de grăsime arsă și resturi alimentare. Comanda este realizată cu ajutorul butoanelor rotative ergonomice, cu aprindere electrică. La suprafață există o grilă rezistentă la uzură. Plita are un sistem de control al gazelor care va închide alimentarea cu gaz în caz de stingere a flăcării.

5 224L
4 910,56L

Cuptor Indesit FIMB 53 K.A IX are un avanataj prin faptul gătirii electrice care te ajută să economisești timp și energie. Deține funcții pentru pâine și pizza. Programul "Păstrare la cald" este excelent pentru încălzirea pâinii parfumate și a brioșelor, sau pentru menținerea la temperatura potrivită a fripturii, în timp ce petreceți cu oaspeții (sau încercați să aduceți copii la masă).

Greutate, kg 31,3
5 011L
4 660,23L

Frigiderul Stinol STS 167 cu locația inferioară a congelatorului va menține alimente proaspete pentru o perioadă lungă de timp. Acest model este eficient din punct de vedere energetic și are un nivel redus de zgomot. Dispozitivul se va potrivi perfect în orice interior datorită designului său. Frigiderul Stinol STS 167 este un model spațios, cu un sistem convenabil pentru organizarea spațiului interior.

6 353L
6 098,88L

Frigiderul Indesit SB 167.027 combină compactitatea, stilul, calitatea materialelor și funcționalitatea. Avantajele modelului includ, fără îndoială, prețul și disponibilitatea redusă pentru o gamă largă de consumatori. La oprirea alimentării cu energie, indicatorul luminos funcționează. În timpul funcționării automate a aparatului se menține o temperatură de răcire timp de 15 ore.

9 800L
8 722L

Cuptor electric Hotpoint-Ariston FI5 851 C IX HA posedă funcția de convecție care are ca scop distribuția uniformă a aerului fierbinte în jurul alimentelor pentru a le ajuta sa se coacă în mod uniform și într-un timp mai scurt. Pentru a proteja produsele dela deshidratare a fost introdusă ventilația delicată, astfel preparatele din carne, prăjituri umplute și legume coapte vor fi suculente și aromate. Controlarea electronică reduce fluctuațiile de temperatură în timpul gătirii, asigurând căldură constantă și un rezultat stabil.

Greutate, kg 25
2 191L
1 993,81L

Alfa ML (84501900) este o mașină de spălat semi-automată cu încărcare verticală și dimensiuni compacte, ce poate fi instalată în încăperi mici. Masina are prevazute două programe de bază și de asemenea este dotată cu centrifugă, astfel, centrifugarea hainelor va fi mult mai ușoră.

Mod încărcare Verticală
7 016L
6 595,04L

Mașina de spălat vesela Hotpoint-Ariston LSTB 6B019 EU /F086887 atinge perfecțiunea în spălarea vaselor, oferind o gamă largă de programe speciale și optiuni care permit îndepărtarea murdăriei celei mai rezistente și protejarea celor mai delicate și fragile materiale. Dotată cu înaltă flexibilitate și confort la încărcare, în mașina de spălat vase pot fi încărcate până la 13 seturi și permit spălarea vaselor voluminoase datorită posibilității de pliere a gratarelor de separare din coșul inferior, posibilității de ridicare a coșului superior și posibilității de împărțire a suportului pentru tacâmuri. 

4 910,16L
4 615,55L

Hota Hotpoint-Ariston HRP 6.5 CM OW/HA ameliorează calitativ și eficient bucătăria de mirosuri excesive, creând aer curat. Turbina acestui model funcționează cu o capacitate de 450 m³/h, ceea ce indică o viteză mare de purificare a aerului. Hota are o capacitate mare de evacuare și un filtru încorporat. În plus, este posibil să instalați un filtru de cărbuni. Pentru a găti confortabil, Hotpoint-Ariston HRP 6.5 CM OW/HA are iluminare încorporată.

8 622L
8 104,68L

Mașina de spălat vesela Hotpoint-Ariston LSTF 9M116 CL EU /F086821 dotată cu înaltă flexibilitate și confort la încărcare, în mașina de spălat vase pot fi încărcate pana la 10 seturi și permite spălarea vaselor voluminoase. Hotpoint a acordat întotdeauna o atenție specială pentru economisirea resurselor și protejarea mediului. Folosirea tehnologiei avansate impune o monitorizare continuă a impactului acesteia asupra mediului înconjurător pe toată durata ciclului productiv, limitând consumurile de electricitate, gaze naturale, apă, emisii de CO2 și a deșeurilor din faza de producție. Spiritul ecologic și cercetările continue pentru calitate și inovație au ca rezultat electrocasnice de ultima generație, marcate cu simbolul ECOTECH, ca o garanție a unor standarde înalte de eficiență, consumuri reduse și performanțe excelente. Economie pentru utilizatori, avantaj pentru mediu. 

8 770,91L
7 981,53L

Mașina de spălat Indesit IWSD 71051 UA prezintă un echipament necesar în fiecare familie. Aceasta vă oferă un confort maxim atunci când se spală hainele. Trebuie doar să încărcați lucrurile murdare în mașina de spălat și să adăugați cantitatea necesară de detergent sau lichid de rufe și ea va face restul. Îndepărtați spălarea de rutină și încredințați această problemă unei tehnici create special pentru acest lucru.

14 053L
13 209,82L

Proiectat pentru utilizare la domiciliu cu caracteristicile ideale frigiderul Hotpoint-Ariston BCB 33 AA E are capacitatea de răcire de înaltă performanță atrage atenția specială a utilizatorului. Modelul frigorific Hotpoint-Ariston, fabricat cu tehnologia ARISTON, oferă o experiență de utilizare durabilă. Spațiul interior mare al compartimentelor de răcir și congelator asigură confortul perfect pentru cei care au nevoie de un spațiu mare de depozitare de la frigider.

11 230L
10 556,2L

Frigiderul INDESIT LI8 FF10 S este o combinație de design ergonomic și atractiv. Liniile stricte, stilul de design minimalist, mânerele elegante încastrate și culoarea neagră universală vă permit să introduceți modelul în orice interior. Frigiderul INDESIT LI8 FF10 S aparține clasei consumului economic de energie A+, care permite economii semnificative pentru plata facturilor la electricitate.

8 520L
8 179,2L

Plita de gaz Ariston PK 644 D GH X/HA se bazează pe tehnologia inovatoare Direct Flame. Datorită flăcării verticale și suprafetei mai mari de coacere, plitele cu tehnologie Direct Flame asigura rezultate finale de gătire mai bune. Astfel, alimentele nu riscă să se ardă pe marginile vasului de gătit și nici să se usuce excesiv. Ba chiar uniformitatea căldurii de pe fundul vasului permite prepararea unor mâncăruri perfecte și gustoase. 

8 442L
8 104,32L

Mașina de spălat vesela Indesit DFG 15B1 A EU este un model fiabil și comod, care poate facilita un astfel de lucru, precum spălarea veselei. Dispozitivul va permite de a spăla calitativ chiar și tacâmurile foarte murdare, cu efort și timp minim. Cu ajutorul mașini de spălat vase veți fi scutit de efortul depus atunci cand spălați vasele manual, veți câștiga timp prețios pe care îl puteți petrece așa cum vă doriți.

10 157L
9 547,58L

Mașina de spălat Hotpoint Ariston BWMD 742 EU prezintă un echipament necesar în fiecare familie. Aceasta vă oferă un confort maxim atunci când se spală hainele. Trebuie doar să încărcați lucrurile murdare în mașina de spălat și să adăugați cantitatea necesară de detergent sau lichid de rufe și ea va face restul. Îndepărtați spălarea de rutină și încredințați această problemă unei tehnici create special pentru acest lucru.

Greutate, kg 73