Aragaz cu cuptor incorporat

8 unități
3 719L
3 309,91L

Aragaz INDESIT I5GG0 (X)/UA are un aspect modern iar în acelaș timp calitativ. Producătorul garantează că emailul, care este aplicat pe metal, nu se va întuneca și va schimba semnificativ albitatea acestuia în decurs de 10 ani. Ușa interioară a cuptorului, realizată în întregime din sticlă, asigură o vizibilitate perfectă la toate nivelurile.

4 374L
3 892,86L

Aragazu Indesit  KN1G20(W)/UA /F074136 nu este doar un aparat de bucătărie, care poate fi folosit pentru a găti mâncare, aparate de multiscop, dar este  asistentul indispensabil în bucătărie. Nu este o coincidență faptul că producătorul italian este un lider în producția de diferite aparate de uz casnic, cuptoare cu gaz Indesit au multe avantaje. 

9 010L
8 469,4L

Plita Hotpoint-Ariston HT5GM4AF se potrivește bine în interiorul bucătăriei moderne și face posibilă prepararea de mâncăruri delicioase și variate. Acest model este echipat atât cu o plită cu gaz, cât și cu un cuptor electric spațios iluminat care vă permite să modificați meniul. Dispune de 4 arzătoare cu putere diferită, dintre care unul este proiectat pentru încălzire rapidă. Aceasta oferă proprietarului posibilitatea de a găti mai multe feluri de mâncare în același timp. 

3 719L
3 309,91L

Plita Indesit KNJ1G2(W)/UA datorită dimensiunii sale compacte, acest model se potrivește în orice bucătărie chiar și de dimensiuni mici. De asemenea, dispozitivul este echipat cu un sertar convenabil pentru feluri de mâncare, grătar pentru prăjirea cărnii și tavă de copt. Rezistent la coroziune, temperaturi ridicate, acizi și baze, săruri și solvenți organici.

9 521L
8 949,74L

Plita HOTPOINT-ARISTON HT5VM4A (AN) EA se potrivește bine în interiorul bucătăriei moderne și face posibilă prepararea de mâncăruri delicioase și variate. Acest model este echipat atât cu o plită cu gaz, cât și cu un cuptor electric spațios iluminat care vă permite să modificați meniul. Dispune de 4 arzătoare cu putere diferită, dintre care unul este proiectat pentru încălzire rapidă. Aceasta oferă proprietarului posibilitatea de a găti mai multe feluri de mâncare în același timp.